Picklade grönsaker

Aldrig testat att lägga in grönsaker förut men blev inspirerad från ett recept i nya Lantliv mat & vin. Inte gjort inläggningen på ättika utan vinäger men så gott!Underbara färger Tur att jag gjorde mycket.

2.5 dl vitvinsvinäger 
1 dl strösocker
1 1/4 dl vatten
1 msk senapsfrön
1 tsk svartpepparkorn
1 kruka hackad bladpersilja
Polkabeta
Gulbeta
Morot
Rädisor
Fänkål 

Lös upp socker i vinäger och vatten. Tillsätt kryddor och skiva tunt alla grönsaker och rotfrukter och blanda i. Låt stå i kyl minst 30 min.

Till detta serverade jag en fransk ljummen potatissallad och varmrökt lax.

Kommentarer
Postat av: Annika

Så gott det ser ut!!

2016-04-29 @ 18:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0