Mexikansk Tacos

Lagade äkta Mexikansk tacos idag till Lisbeth och Eirik som kom över på middag. Lagade egna tortillas, salsa, tacokrydda, guacamoule, picklad rödlök, mango-chilli sallad, och en kryddig men friskande sangria. Sangria är väl egentligen spanskt men jag fick det serverat i Mexico :)
Mysig kväll! De kommer imorgon igen eftersom Game of Thrones har startat och vi ser alltid ett gäng hemma hos oss.

Sconees

Fick ta en tur till butiken innan vi kunde göra sconesfrukost! Blev så goda idag :) Blir alltid olika trots samma recept!
Fluffiga o fina
Ställer aldrig fram förpackningar utan lägger upp allt på fat osv när det är lördag :)
Plockade vitsippor igår då mormor skulle fyllt 85. Har alltid gett henne vitsippor på födelsedagen då de första alltid kommit upp tills dess plus att hon gillar dem. När jag bodde hemma promenerade Mamma och jag alltid till militärområdet där vi hade våra spots att finna de första vitsipporna :)

Löpstart

Idag sprang jag utomhus för första gången i år! Fick bra tips från en bok Annika köpt att man ska vänja kroppen vid löpningen, inte slita ut den. Därför började jag med en promenad och sprang intervaller med gång mellan. Så fort jag fick upp ett ansträngt flås så gick jag. Avslutade även med gång och stretchade på uppfarten när jag kom hem. Nu måste jag vänta ett par dagar innan nästa tur. 4.5km blev det idag längs vattnet i strålande sol, bra start!
Gamla skorna behöver uppgraderas snart... 
Rätt kläder på!

Fortsätter med jobbsökandet

Inget Schweiz för min del, företaget ville ha annan bakgrund så nu ska jag köpa godis! Tröstätande ;) Tur att det finns fler jobb... Exempelvis i Shanghai :)
Selfien blev en groupie :)

Nästa steg

Inte mycket som sker just nu utan mycket arbete med uppsatsen och söka jobb. Sitter inne hela dagarna och därav händer inte så mycket. Min förklylning gör att jag bara stannar inne och kurerar. Kollade genom lite bilder och hittade min ansökan till Universitet i Stavanger.
Idag skickade jag in en ansökan för jobb i Vietnam... Vart ska detta sluta? Fixade till det sista med min ansökan till Schweiz. Pratade med företaget igår och ville uppdatera min asnökan så den bättre matchade deras kriterier.
Ansökan som ledde till en flytt till Norge för snart två år sen.
Jätteglad efter att ha skickat iväg ansökan.

Minnen

Så glad att jag fotograferat i flera år då vissa bilder blir väldigt värdefulla. Älskade och saknade mamma och mormor... Pappa berättade att det idag var ett år sen mamma började känna sig dålig men inte förrän några veckor senare fick beskedet cancer.

Möjligheter

Har haft en fantastisk Påsk men nu är det dags att dra sig tillbaka till vardagen. Fått massa hjälp idag av Stefan med en ansökan som jag ska skicka väg imorgon för en Trainee i Schweiz. Ska möta en kompis över en kaffe mitt på dagen imorgon men innan dess måste jag ringa ett par företag... Undrar var vi är i världen om några månader... Kommer säkert titta tillbaka på detta inlägg i augusti och tänka, Det hade jag aldrig trott att jag skulle *** Jag kan lika gärna tänka mig någonstans i Europa som en fin by i Norge eller till och med Sverige. Liver är fullt av möjligheter, det är bara att ta dem!
En solnedgång jag fotade i Avoriaz. När vi åkte hem från alperna så fick jag en känsla av att det hade varit kul att bo närmre alperna, därav söker jag en trainee i Schweiz...

Påskafton

Så fint väder, vindstilla och årets första grill... med korv <3 Haft en riktigt skön Påskafton och nu är vi lite halvsega efter massa god mat.
Martinis och jag njuter av ett glas rosé.
Vår utsikt från grillplatsen. 
Finisar
Min älskade
Fick till en helt okej glöd efter ett tag.
Massa god mat blev det även senare under eftermiddagen.
Gott grovt bröd, hembakad foccacia, broccoli-chèvre-paj, ägg, ugnsstekt lax, sallad, massa olika sillsorter, potatis och römme blev det till Påskmiddagen. Nu ska vi även få i oss lite ananaspaj :)
Glad Påsk på er!

Vårfeelings

Långpromenad idag igen. Hittade lite vitsippor i full blom! Har ni det i Sverige än?
Äkta vårtecken.
Bakat bröd till kvällens soppa.

Jag och Martina gick ut och satte oss i solen och njöt lite extra på eftermiddagen.

Påskbesök

Tony och Martina kom till oss tidigt igår morse (kl 5!). De hade kört hela kvällen och natten till Stavanger. Vi sov några timmar innan vi åt frukost ihop och sedan gick en långpromenad. 
Saknat min älskling 

RSS 2.0