On My Way

Sitter i bilen påväg till flygplatsen och regnet öser ner! Känns inte så farligt att lämna detta för 30 grader och sol i Kroatien :)


Slut på det roliga

Usch sista dagen på jobbet idag! Jag fick en fin blomma av avdelningen, dem är ju för söta! Kramat om alla och sagt hejdå men jag hälsar på till hösten har vi bestämt :)


Mmmm

Laddat med Center för go läsning i soffan (L)


Nyfriserad

Var på Salong Hår o Sånt och blev klippt av en supergo tjej som hette Maria idag. Så nöjd och jag har köpt vårdande produkter till mitt hår så jag slipper klippa av så mycket varje gång!!!


Godisberg


Go Kart + Restaurang + Bio

Vi har verkligen lyxat till det idag! Vi körde go kart med massa gott folk på City Race Arena idag och hade hyrt hela banan ca 30 min för att köra uppvärmning, kval och final. Det är så grymt kul och man får verkligen en kick! Jag kom på 8e plats av 12 vilket är sådär men om man kollar till de jag tävlar mot så är det riktigt duktiga killar! Efteråt åkte vi alla till Nöllers Café. På kvällen mötte vi upp Johanna och Andreas för att äta på Restaurang Danilo och därefter se Total Recall på Bergakungen som kanske inte var en jättehit men OK.


Räkfrossa

Nu ska jag väcka min älskling för jag har dukat upp med räkor till den lite sena middagen... Vi råkade somna i soffan efter att vi kom hem från jobbet...


Mys!

Vi satt hela kvällen och lyssnade på go musik! Efter ett tag kom Henrik förbi och lirade lite gitarr när inga var på scen.


Kulturkalaset!!!

Sitter på Nöllers Espressobar dricker cortado och njuter i en sacosäck och lyssnar på Syster Sol :)


Sjukling...

Har blivit förkyld med någon konstig hosta och feber på det :( Är hemma från jobbet men hoppas jag blir frisk snabbt med superkureringar! Inatt sov jag 16 timmar vilket är den bästa kureringen, annars baljar jag i mig c-vitamin och thé med honung. Har köpt ett jättegott thé från Village som heter Längtan.


Way out West

Arbetar på festivalen Way out West i Slottskogen denna helgen och har självklart kollat på massa band nu! Feed Me som jag sett fram emot att se var riktigt kul och Florence and the Machine överraskade!!! Underbart vacker musik. Det är galet mycket folk vilket gör det så kul att jobba!


Tips på formar

Måste bara tipsa om bästa formarna för att få höga bullar. Vissa kanske föredrar att de flyter ut lite mer och ser ut som en vanlig bulle men jag tycker dessa blir bäst, höga och saftiga! Fick inte tag på dem på Hemköp på torget så jag fick köpa några andra från Toppits men det var inte samma sak, de var någon annan typ av form... Jag hade som tur var laddat med några när jag storhandlade senast men de räckte inte :p Testat många märken från de billigaste till de dyraste och de dyraste vinner ;p


Red Roses

Innan Jonathan åkte till Tunisien så hade han köpt vackra röda rosor som fortfarande står sig så fina!


Bullbak

Har fått min första beställning på bullar av Martina som ska ha med sig till jobbet. I betalning blir det god middag hos Martina ;) bra utbyte! Jag har nog bakat ca 80 bullar men Martina ska bara ha hälften så det blir några till frysen också!


Fika i Haga

Idag blev det trevlig fika på Nöllers Café som jag även ska jobba för nästa helg då de säljer kaffe och lite annat gott på festivalen "Way Out West". Efteråt blev det tennis med Anders i Tynnered, riktigt kul! Nu ska vi ut o springa i Hjuvik! På bilden ser ni mina nya snygga solglasögon också :)


Nu blir det nya tag

Igår var jag på Löplabbet Tjej och fick superbra hjälp att hitta löparskor! Jag har inte invigt dem än dock... Igår blev det en mysig kväll på Linneterrassen med Anders och några vänner till honom :) nu blir det fika i stan och träffa Tobbe och George!


Stora Rävholmen

Häromdagen var vi på Stora Rövholmen i Södra Skärgården, åt picknick, solade och läste böcker :)


Det finaste jag har (L)

Det finns ingen kärlek som syskonkärlek, vad som än händer så kommer jag alltid älska mina bröder!

AW

Är på Linnéterrassen med Sabbe och tar en After Work trots att jag har semester! Vi har ätit räkor och dricker vin och Kaffe Baileys som är ett måste här!


Blåbärsskogen

Försökte hitta kantareller i skogen idag men hittade inte en enda!! Mamma plockade bara blåbär så jag hjälpte henne istället men vi stannade bara där folk plockat innan och hittade man några så stod man en meter från en myrstack...


RSS 2.0