Pippi

Julia har en så fantastisk liten hund som man inte kan bli annat än kär i!



Kräftskiva hos Annika och Urban

Vi var bjudna på kräftskiva igår hos Annika och Urban. Johanna, Andreas och Oliver var också där. Det bjöds på jättegod paj, kex, ostar och självklart massa skaldjur.
Massa kräftor och räkor.
Oliver växer så mycket mellan varje gång vi träffas!
Vi satt ute och tog på oss filtar när solen började försvinna.
Här ser man lite av hårfärgen som är kopparblond :)
Vi hade en så trevlig kväll igår och blev så bortskämda med massa godsaker. Det blev även nubbe med visor som självklart hör till. Tack fina Annika och Urban!

Ahlströms och Georg

Idag blev det tidigt iväg till bästa frisören i Stenungsund, Studio Tess & Company. Har velat färga länge och litar inte på någon annan att färga än Theresia. Det blev koppar och blonda slingor till hösten, jättenöjd!
Efteråt mötte jag och Jonathan mormor i stan och jag valde ut min 25års present, ett halsband från Georg Jensen med en ljusgrön sten i en silverstav. Sedan blev det fika på Ahlströms som vanligt :)
Granni


Hemma

Vi köpte med oss fika hem från flygplatsen och satte oss i uterummet med kaffe. Min fina storebror tog ledigt från jobbet och kunde vara med oss :) Lillebror sätter sig på tåget från Vimmerby för att kunna vara hemma helgen med oss. Fina bröder man har❤️

SCHWEEEDEN

Påväg hem men först ett glas vin på flygplatsen :)



ONS 2014

Så sjukt stor oljemässa i Stavanger som pågår nu. Var där både igår och idag och så mycket att se och höra på! 
Bild med bästa företaget :)


Ruinerad

Höll på att dö i kassan 😵  💸
Jäkla tropicana juice! Jonathan kollade tydligvis inte priset när han plockade den...



Fyndat!!

Idag hittade jag ett par svarta converse för 199kr istället för 799kr och två par smycken för tidigare 500kr till 30kr. Känns bra då mina tidigare svarta converse är kaputt!
Fanns i massa färger för 199-299kr men behövde ett par basic. En dna butik som skulle stänga på torget :)

Lite kula till basicplagg.

Sista dag på jobb

Kakan blev succé på jobbet SÅ GOD



Bakning i Hinna

Jag och Katrine har bakat ihop hemma hos henne idag! Det är vår sista dag på summer internshipet imorgon och de på avdelningen ska få Gulerotkake. Vi tog även en långpromenad i Hinna efter maten, det var så vackert!




Surbagarn

Jag har min lilla surdeg som jag bakar på och experimenterar med! Jag bakade ett bröd med dinkel och vete när mamma och Irene var här. Idag åt vi till frukost ett surdegsbröd med havregrynsgröt som bas samt dinkel och lite vete. Blev kompaktare men gott. Har gjort egen Lemon Curd också som var magiskt god efter mammas recept. Jonathan gillar dock inte det så jag har ganska mycket kvar att äta :) Några tips annars på vad man kan baka med Lemon Curd?
Dinkel och vete bröd. Detta brödet hade vi till en god sallad.
Med havregrynsgröt
Inte lika fina bubblor i brödet då det var ganska tung deg med gröten men det var god smak! Jag har tyvärr inte recept på några bröd då jag bara häller i lite surdeg, lite vatten, mjöl av olika sorter, salt och socker tills jag tycker degen känns bra.

Annika och Urban

Hittade lite fler bilder från vårt besök av Annika och Urban :)
Frukost
Nybakat
Far och son
Dags för hemfärd...
 

Night Out

Samlade några summer interns från företaget innan alla slutar och flyttar hem/iväg/utomlands! Jag bokade ett bord för oss på Timbuktu där vi satt ute hela kvällen. Riktigt mysig kväll!
Nya klänningen från Urban och Annika :)



Feiring nr 4

Annika och Urban är hos oss nu! Idag firade de mig med lunch och rosé på en av restaurangerna vid kajen. Jag fick dessutom en kjol och en klänning i present som jag fick välja! Jättefina :) får visa bilder framöver. Tack fina Ni ❤️





RSS 2.0