Julgröt och mera glögg

Josiane hade gjort risgrynsgröt till efterrätt :) nu börjar jag faktiskt komma in i lite mer julmood!

Fika i stan

Träffade Amriic idag för en fika på stan. Så härligt att ses igen! Massa att prata om och ta igen vad som hänt i våra liv. 
Innan vi träffades var jag och Jonathan och beställde bord och stolar till lägenheten. Kommer bli så bra, hoppas bara det får plats haha... Nu är det bara två dagar kvar till flytt. 

Adventsfika

Igår var jag hos Martina på en mysig adventsfika. Jag älskar smaken av jul. Känns däremot som att man börjat en månad för tidigt för jag har ingen julfeeling alls. Men igår satte Martina på julmusik som ändå gav helt rätt känsla (L)
Jag får nog fortsätta att bara mata julmusik för att känna att det faktisk är jul snart. 

Lerduveskytte

Idag åkte jag och Jonathan till skjutbanan i Säve. Det var väldigt mycket folk men vi fick snabbt en tid och fick skjuta. Jonathan övar till sin jägarexamen så jag hakade på för att testa. Det tog ett tag att komma in i det. Efter 4-5 skott kom vi fram till att jag va skevögd haha så jag måste blunda med vänsterögat för att träffa. Men efter det så hade jag hög träffsäkerhet. 
Där syns lerduvan lite i bild
Här i tusen bitar :)
En kille var med och instruerade och hjälpte till så man fick bra tips. Kommer snart åka tillbaka!

Första frosten


Höstfärger 
Krispigt
Älskar att vara i naturen...
Hoppas på att det blir snö snart.

Catching! ny bil!

Jag älskar nya XC90, kanske en bil för oss om några år 😁 men än så länge blir det buss... Jag fick köra på Volvos provbana och trycka plattan i botten! Jonathan fick åka med i baksätet...



RSS 2.0