Pasta Pesto

Så himla enkelt och klart på 20 min!

Knaperstek bacon och låt rinna av på papper så det blir knaprigt. Koka samtidigt upp pastavatten. Dela tomaterna och strimla soltorkade tomater. Koka pastan och häll av och blanda med peston. Lägg upp på ett fat och strö över bacon, soltorkade tomater, smulad fetaost och de vanliga tomaterna.

Gott!

Nytt smink

Idag var jag på KICKS på Frölunda Torg och fick massa hjälp av en jättesöt och snäll makeup artist. Jag har inhandlat startpaketet från i.d. bare Minerals med foundations och massa olika saker. Mascaran hemma var också slut men jag tänkte att jag testar något nytt då jag haft Lancome Hypnose ganska länge. Blev Estee Lauder Symptous Extreme samt en Lash Primer från samma märke.

Så nu har jag tagit bild från innan sminket åkte på tills det är klart! Utöver det jag köpte fick jag även några gåvor på köpet. En extra mascara och en concealer från Estee Lauder, Ett litet paket från i.d. med en mindre foundation en liten pensel som man kan ha i väskan samt ett läppglans från i.d. Alltid lika kul att få extra gåvor ;)

Osminkad

Med i.d. produkterna som bara bistår av foundation, concelaer, warmth som ger lite färg och en mineral veil som bara ska matta ner allt.

Nu är även mascaran på, lite ögonbrynsfärg och läppstift från FACE som jag köpte ganska nyligen samt läppglanset från i.d. som jag fick med.

Nya sminket!


Biljardpalatset

Igår kväll så var jag, Jonathan och Anders på Biljardpalatset. Sjukt kul även om man inte är så duktig... än! Måste åka dit snart igen!

Verkar som det går bättre för Anders!

Koncentration!

Jonathan och Anders var väldigt duktiga! Jag var bäst på att skjuta i den vita!

Tre trevliga middagskvällar

Det så skönt att kunna träffa lite kompisar på lovet och inte bara titta ner i böckerna. I tisdags var jag hemma hos Sabbe, vi lagade mat, drack vin och pratade om allt som tjejer pratar om!

Söta vi blev då!

Pastasallad är aldrig fel!

Kaffe Baileys är ett måste när vi ses... Längtar till vi kan sitta på Linnéterassen igen när det fortfarande är lite kallt, insvept i en filt med en varm kaffe baileys...



Igår, torsdag var vi bjudna på middag hos Josiane. Det blev jättegott kött i sås med ris och efter god choklad från Belgien med kaffe latte som hon gjorde på sin espressomaskin!

Josiane så fin!

Vi spelade Monopol också det var väldigt kul eftersom jag vann! Jonathan vinner alltid annars så det var skönt att sätta han på plats eftersom han åkte ut först :)



Ikväll var Anna och Hasse (Filip) här på middag. Vi bjöd på ugnsstekt oxfilé med en stor sallad och foccacia till huvudrätt. När de kom fick de mammas amerikanska dipp på kronärtskockshjärtan med morotsstavar. Efter middagen hade jag gjort en morotskaka som blev väldigt god!

Tittut! Jonathan lekte staty i hörnet!

Lite konstigt utan ris, potatis eller pasta men jag ville inte ha det, men gott blev det iallafall!

Vi spelade lite FIFA och Bomberman! Koncentration til MAX!



Det bästa är att imorgon är jag också bjuden på middag, vilken lyx!

Alla Hjärtans Dag <3

I morse gick jag upp tidigt och överraskade Jonathan med scones till frukost. Han fick även en liten alla hjärtans dag present, en jättegod parfym från Givenchy som heter Play. Senare på dagen åkte vi in till Saluhallen för att inhandla lite god mat för kvällen. Vi är ju lediga från skolan hela veckan så vi har lite extra tid! Vi köpte gödkalvs innanlår som var väldigt magert och fint kött. Vi köpte även lite trattkantareller. När vi kom hem så tillagade vi hassebackspotatis med kantarellsås och kalven som vi hade stekt lite snabbt. Jonathan hade även fixat till en liten god hallondrink.

Till drinken åt vi crostini med pesto av soltorkade tomater.

Det är kul att handla i saluhallen och skämma bort sig själv lite grann!
Allt blev riktigt gott och efter maten kurade vi upp oss i soffan för att se på Unstoppable. Den var sådär, Jonathan somnade men vaknade när jag gav han glass med hemmagjord chokladsås.

Laga mat tillsammans

Igår lördag var jag och Jonathan hemma hos mina föräldrar. De hade även bjudit dit gamla vänner till familjen och vi skulle alla laga middagen tillsammans. Mamma hade komponerat ihop en middag som inte var allt för svår. Jag fick vara logostikansvarig så jag höll koll på att alla gjorde sina saker i rätt ordning och tid. Jag minglade alltså runt och drack vin! 

Fullt ös i köket! Jonathan, Frida och Martin gör kycklinggryta. Marianne är på vift men de klarar sig bra ändå :)

Stefan och Anders gjorde makalöst god foccacia!

Mums!

Jättegod citronmarängpaj som pappa, Martin och Björn hade gjort!

Uplägg med precision!
Det blev jättegod mat och en riktigt trevlig kväll!

Pubkväll

Igår, fredag var vi ute med Elin och Erik på The Rover på andra långgatan! vi drack god lite annorlunda öl som jag aldrig testat innan och till det goda burgare! Eftersom Elin och Erik har sin lilla valp hemma så åkte vi till dem efteråt och fortsatte med god öl där istället. Frank var så liten jag såg han sist och nu har han blivit ännu större och gosigare!

Elin med en halv Erik...

Så fort jag tog upp kameran så sprang Frank fram för att bli fotad, en riktig modell!

Linslusen...

Kalas för lillebror

Igår den andra februari fyllde lillebror 19 år! Jag hade fått äran att göra tårtan som jag testbakade för ett tag sen då Annika och Urban fick vara testkaniner. Jag fick bara göra den lite större och dubblade alla fyllningar och gjorde tårtbottnarna med hälften så mycket smet. Den blev jättefin och god samtidigt som Jonathan hjälpte mig göra en fin ros med blad av mandelmassa.

Jag var verkligen jättestolt och Martin tyckte den var väldigt god!

Lillen blir så stor... Grattis <3

RSS 2.0