Chili con carne

Ikväll gjorde jag en favorit här hemma, chili con carne. Vi använder habanero, en av de starkaste frukterna som finns för att få till en god hetta! Efteråt bjöd jag på glass som vi bjöd på sist Johanna och Andreas var här.

Jag stekte minimajs i smör med salt och lade på.

Habanero. Man får verkligen passa sig så man inte tar sig i ögonen efter att ha hackat denna.

Denna glassen är jättekrämig och god direkt när man gör den. Nu har den stått i frysen och stelnat lite. Det man gör är att ta ett paket till exempel GB gräddglass och lägger i en stor skål. Ta fram ballongvisparna till elvispen och vispa till den blir mjuk och krämig. Tag sedan ett paket med frysta hallon och blanda med floursocker och lite vatten och mixa tills det blir slätt. Efteråt blandar man ihop den krämiga glassen med de mixade hallonen. Smakar som man gjort glassen helt själv. MUMS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0