Gräsänka och fiskelycka

Jonathan åkte iväg i går och övernattade under bar himmel med Pål och Rune för att fiska 3
mil utanför Stavanger.
Underbart väder här i Stavanger!
Pål
Ser ju så galet gott ut! Jonathan lånade med min kamera eftersom jag ändå bara skulle sitta inne och plugga.

Ser du?

Efter fiskelycka blev det ett möte med en huggorm!

Fika i solen

Är helt lycklig av alla soldagar vi har i ett annat så regnigt Stavanger. Idag blev det fika på altan dock utan Jonathan som är och fiskar.



Rayman hela natten

Vi tog en liten spontanmiddag med Helle och Magne igår med hembakad pizza och kladdkaka hos oss. Vi skulle bara spela lite Rayman efter maten men det blev lite fler timmar än vi trodde :) Kul var det i alla fall!
Enkla kladdkakan som ni finner recept på här.
Kos!

Toppen i Losdalen






Vårsol

Något av det bästa med att åka skidor på våren är solen! Älskar att komma hem och sola!
Oliver fick varm choklad och vi tog Kaffe Baileys!
Underbart!

Oliver gillade sin choklad :)

Lofsdalen

Vi tog oss en tur till Lofsdalen med Johanna, Andreas och Oliver. Jätteskönt att få koppla av trots att vi pluggade på kvällarna. Oliver skulle för första gången stå på skidor vilket var kul att få vara med om!
Oliver var jätteduktig och höll balansen bra i farten!
Lilla familjen!
Lek utanför stugan.
Uppe vid Våffelstugan för att kika på renarna.
Till Våffelstugan åkte vi bandvagn.

Röldal

Röldal med 60 andra studenter slutade i festande och skidåkning på rullande band!
Bild från quizet med Mariann, Sindre och Simen
Minions på maskeraden
Fullt ös på maskeraden
Jag var Buzz Lightyear :)
Afterski
Isbaren

Kärleksmums till stand


Bakade till vår kårförenings monter när studenter som ska börja studera var och besökte skolan. Hoppas vi fick lockat några till vår utbildning med goda kakor :) Bästa receptet fann här, väldigt mysig bakblogg :)

Milkshake

Kanske inte den smartaste lunchen men gott var det :)

Chokladfondant

Igår såg vi och säkert resten av Sverige på Mellofinalen! Tyckte det var såå synd att inte Ace Wilder vann och spekulerar om att hela röstsystemet är korrupt av ren ilska :P Vi lagade egen pizza igår och för första gången testade vi chokladfondant. Tror inte jag ätit det förut och blev kanske lite besviken. Den var så lätt, fluffig och len och jag hade förväntat mig lite hårda/segare kant. Men fint var det! Jag föredrar ju helt klart kladdkaka! Vill ni testa så finns receptet här, tror ju att den blev som en perfekt fondant ska vara.
 

PAKET

Anders råkade få med mina handskar till Sverige från Norgevisiten och han skickade de med paket tillbaka. Fick en överraskning att paketet innehöll MASSA CHOKLAD och ett brev från min fina bror (L) plus handskarna. Tack kära broder, du vet verkligen vad man gillar! Hade även fått mitt paket med min maskeraddräkt som jag ska ha på skidturen nästa helg med kårföreningen. Det är maskerad med tema superhjältar på lördagen och jag ska va Buzz Lightyear från Toy Story :) Jonathan fick också paket från Urban med sin maskeraddräkt men det får ni se i bloggen framöver!
 
 

Brödbak

Igår kväll blev det brödbak som blev perfekt till lördagsfrukosten! Det var ett recept jag fann hos sarabakar.se. Kan starkt rekommendera detta men jag glömde lite jästiden så de jäste lite för länge och orkade inte stiga så högt i ugnen. Better luck next time men det var fortsatt jättegott :) Låg framme hela natten på galler så det var en hård skorpa runt!
 

Pluggenergi




Bakkärlek

I fredags tog vi det väldigt lugnt med ett par vänner och kollade film! På lördagen var vi bjudna på middag till Helle och Magne. Helle delar samma intresse som mig för mat och bakning. Och vi fick bland annat smaka sötpotatis som var grymt gott :) efter maten blev det massa bullar (L) Vi spelade ett läskigt TV spel där man var reporter på ett nedstängt mentalsjukhus med patienter kvar. Helt mörkt och det enda du hade var en kamera med nightvision. Usch jag och Helle satt och skrek vad killarna skulle gömma sig :p


RSS 2.0