Grattis Grattis fina flickor

Idag fyller både Sabbe och Anna år men vi firade Annie idag och Sabbe imorgon, dubbelt så kul! Grattis fina ni. Anna hade beställt bästa vädret så det blev solning uppe på däck!
Anna (som inte fyller år ;) och Martina.
Tina o Jag
Anna bjöd på tårtbuffé, hur gott som helst! Ingen middag efter detta iallafall....
Spänning vid paketöppningen!
Och lycka :) Lägg märke till söta Sabi som vilar upp och laddar inför hennes firande imorgon ;)

Grill vid havet

Martina och Tony hämtade upp oss efter jobbet så åkte vi till havet för att grilla korv!
Vi köpte en engångsgrill från ICA som för en gångs skull var riktigt bra. Sist vi skulle grilla i Lofsdalen slutade det inte lika bra men det kanske var på grund av minusgraderna (också ICA)...
Utsikten!!!
Fina Tina (L)
Sötaste Ella var självklart med!
Tony och Jonte njuter i solen.

Midsommarblom

Jag hoppas ni har en underbar midsommarafton (L)
Självklart har det plockats blommor, det hör ju till!
Så vackra!

Mys hos Martina

Åkte till Martina direkt efter jobbet och tog ett par glas vin i solen innan vi gick för att handla och gjorde en god middag! Nu blir det filt och kaffe på balkongen (L) Total avkoppling!

 


Soool

Äntligen!! Fina väder stanna! Gick en promenad efter jobbet idag, så skönt. Vi stannade och sa Hej till Johanna, Andreas och lille Oliver påvägen och dessutom köpte vi kebabrulle med oss hem, mums!


Lasagnaaa

Det är kanske ingen sommarmat med lasagne men med den kyla och regn som är ute får jag en känsla av att sommaren är över och det redan är höst! Usch, hoppas ni inte blir nere av mitt positiva inlägg ;) men lasagne blev det idag till middag. Jag gör bara en köttfärssås och en krämig bechamel à la Morberg. Vill man göra en snabb bechamelsås är det bästa att gå efter ett recept så den får rätt konsistens direkt. Kika på recept.nu och sök på "Lasagne Bolognese" så kommer Pers recept upp.


Gifflar

Det är så gott med gifflar och de är slut på nolltid här hemma... Tycker att originalet med kanel är godast eller vad säger ni?


Fredag :)

En hel vecka har redan gott på nya jobbet och jag stormtrivs, det är ett så härligt gäng på avdelningen :) jag har inte uppdaterat bloggen men det beror på att jag somnat ganska snabbt efter jag kommit hem och därmed inte gjort så mycket... Nästa vecka har jag flera roliga saker inplanerade så håll ut ;) Imorgon åker jag ut till mor och far för en myslördagsmorgon med Melodikrysset i uterummet (L) Längtar! Godnatt


Sparris

Tummen upp för sparrissäsong! Fick dock inte tag på svenskt men detta fick duga. Så gott!


Klassåterträff

Nu var det fyra år sedan jag tog studenten och igår var det klassåterträff på Anna och Hampus husbåt. Självklart kom inte alla men ändå de flesta som jag umgås med fortfarande från klassen och många man inte sett på år och dar. Det var en riktigt trevlig kväll som inlededdes med grillning.
Jag och Martina hade gjort vegetariska grillspett som var riktigt goda. Amriic grillade korv med bröd :)

Det ösregnade hela eftermiddagen men tillslut blev det uppehåll och vi satte oss ute.

Hampus, Kordan, Stefan och Anna :)

Glada Martina och Hampus :)

Dans Dans Dans

och mera Dans!

Stefan och Hampus

Vi tog en promenad över till stan där festen fortsatte för många på Park Lane men jag och några andra droppade av innan.

Jag vann :)

De flesta av er som läser bloggen vet att jag gillar produkter från Mutti och nu var jag med i en tävling på Made by Mary's blogg http://madebymaryblogg.blogg.se/ och vann ett helt paket med massa produkter från Mutti! Underbart, nu ska det lagas italienskt i överflöd här hemma. Tack för att du tyckte om mitt bidrag!


Ledighet

Igår efter studenten infann sig ett lugn för jag är helt, helt ledig från allt. Jag börjar inte nya sommarjobbet förrän på måndag och jag är helt klar i skolan. Denna sommar läser jag inga extrakurser, jag är bara totalt, helt, underbart fri och ledig! Martina och Tony kom förbi på middag igår i enklaste form av rester som jag hade fått medskickade från det som blivit över från studenten.

Eftersom min storebror åker till Canada idag så kom han förbi med Tobias som han reser med, Martin och Stina följde också med hem till oss på en kaffe och sa hejdå inatt (L). Kommer sakna storebrorsan men det är bara en månad...

Studenten

Min bästa lillebror har tagit studenten! Nu har du hela livet framför dig och inga måsten, du väljer din egen väg! Du är så duktig och jag är så stolt över dig!

Grattis!

Hela syskonskaran (L)

Efter utspring så var det flaket in till stan med hela skolan.

Efter flaket väntade denna skönhet för hemfärd till släkt och vänner. Fin gammal Cadillac och Martin var såå nöjd!

Finaste

Mor och jag hade gjort en god buffé som var väldigt uppskattad. Det var kallskuret av kalkon och rostbiff, krämig pastasallad, kall potatissallad, foccacia, broccoli och baconpaj, fräsch grönsallad och brietårta med kex. Efter allt gott väntade studenttårta.

Det är roligt att dekorera och göra fint, vi var så nöjda med upplägget!

Kameran är tillbaka

Det är ju alltid lika jobbigt när man glömmer sin kamera men nu har jag hämtat tillbaka den och hittade bilder från kvällen då jag glömde den. Vi hade grillkväll med Tony och Martina och kollade på Eurovision då ni fick nöja er med en dålig  mobiluppladdning. Här kommer några fler bilder.

God sallad till grillat.

Pälskorven i bakgrunden (L)

Tony och Martina

Summerburst

Igår va sista dagen på Summerburst och det var sååå kul. Avicii var Headline och det öset som var går inte att beskriva, alla är såå glada och bara dansar, och dansar, sjunger med och hoppar till musiken. Men även om Avicii är stor så slog han inte Dada Life för det dem gjorde på scenen och den showen de bjöd på var heeelt underbar! De var med publiken och man såg deras glädje att stå där på scen. Dada Life var helt klart bäst på hela Summerburst!! Tack för världens bästa present av världens bästa bröder (L)


Summerburst, student och sommarlov

Nu är dagen snart slut och jag har haft en underbar dag! Tentan gick bra imorse. Satt i församlingshemmet och skrev så Gud vakade nog över mig ;) Efter skolan var det en jättetrevlig studentmottagning för Mathilda och efter det in till stan på Summerburst. Vi hann bara se Deadmau5 men det gjorde inget för det är han jag
mest längtat efter att se. Det var en grym upplevelse och den fortsätter imorgon! Efter festivalen träffade vi lite vänner över ett glas vin och bara njöt av ledighet (L)


RSS 2.0