Glass i byn

Det är world tour Grand slam, Volleyboll i Stavanger. Vi tog bussen in till byn för att få vara i vimlet men gick inte på någon match, finalerna kostar en del! Men vi tog en tur i gamla delen av byn och tog en glass i solen.
Så vackert i gamla delen av Stavanger!
Alla har gjort så mysigt vid sina entréer.

Inte fel med glass men jag saknar svensk Magnum och Daim... 

Skaldjur på kajen

Vi satt ute igår med jobbet vid en restaurang på kajen mitt i byn! Vi drack chablis och åt hummer, spindelkrabba, kräftor, räkor och krabbklor till förrätt! Kom in tre stora fat med dessa godsaker! Det hade inte behövts mer mat än så men beställde in fisksoppa som var väldigt god. Efter god mat blev det utgång men jag tog en drink och åkte hem samman med en jobbarkompis innan det blev för sent. Det är ju trots allt jobb idag också :)





Torsdagskväll med jobb

Ikväll ska vi ut på restaurang med jobbet! Ska bli väldigt kul :) gjort mig fin nu med smink, målade naglar och fixat hår, inte som de är vana vid att se mig! Så kul att sminka sig när man till vardags inte gör det men det är så skönt att även känna sig vacker utan smink!



Melonfika




Sommarfest

Fest! Känner mig gammal som är hemma redan nu! Men haft en fantastisk kväll med vänner :)




Kubb

Tydligen så är kubb inte norskt för de vet knappt vad det är här :p Spelade med Helle, Magne och Lisbeth ikväll vid havet!

Pizza

Igår blev det en myskväll hos Magne och Helle med pizza och TV :) Helle hade bakat också! Jag är precis som min pappa, vet jag att det blir efterrätt så äter jag mindre mat ;)
Det var säsongsavslut på Game of Thrones också vilket var lite tråkigt då vi alltid ses så många och ser samman! Fast man kan ju ses utan serie också ;)





Solastranden

Igår var det whiskyprovning igen och vi smakade på en 16 årig Lagavulin som var helt fantastiskt god! Klar favorit!

Idag tog jag och Eirik oss bort till vackra solastranden för sol och bad! Klarare vatten och vitare strand finner man inte i Norden! Jättefint men kallt i havet!


Jag är helt slut efter en vecka på jobb men allt känns bra men jag lär bara upp mig med kurser och dokument än så länge!
Ikväll blir det nog en tur till Helle och Magne för lite middag och kos :)

Sol på sista lediga dagen

Fått en underbar sista dag innan allvaret börjar med jobb imorgon. Kläderna är strukna och jag känner mig så köar jag kan bli. Idag var jag hurtig ich tog en tur upp på gymmet, inte mycket folk alls. Väldigt många har rest från Stavanger denna helgen så inte så många kvar och några har tentor kvar som måste sitta och plugga...

Efter träning bakade jag denna fina kaka! Det är kvällens fika till alla som kommer över och ser Game of Thrones.
Under dagen har jag solat nere vid havet med Pål, Eirik, Brian och Ole. 




Överger Runkeeper för Strava

Flera vänner har appen Strava som liknar på Runkeeper som jag alltid använt för mina löprundor. Men nu har jag laddat ner Strava så delar jag alla mina lopp med vänner och kan se vad de sprungit för att få lite pepp! Bra saker som grafer på hastighet och liknande har Runkeeper börjat ta betalt för nu men finns gratis på Strava!
Om ni har Strava så måste ni säga ifrån så jag kan lägga till er så kan vi peppa varann :) man kan dessutom kommentera varandras lopp och ge likes utan att koppla till Facebook.

Jobbskorna



Svarta mokkaskor med en liten klack. Klar för första dagen på jobb :)

Sverd i Fjell

Solat från 12-18 utan att bränna mig idag nere vid sverd i fjell! Pål, Eirik och Simen kom också ner så vi har solat, badat och grillat hela dagen. Nu ikväll kommer Simen och Eirik förbi så ska vi äta chokladbollar och se en film! Underbart att vara ledig :)




Sunny Day

Precis köpt jobbskor i byn och ska snabbt hem för att dra på bikinin och dra ner till havet :)


Halva borta

Att inte ha Jonathan här känns ganska konstigt eftersom vi ALLTID är med varann! Halva delen av mig är inte här och tyst som bara den är det i lägenheten. Även om det är jag som låter mest och hela tiden så har jag plötsligt ingen anledning att öppna munnen... Helt tyst är jag här hemma med BBC news rullandes i bakgrunden :)

Trots detta så är det nog väldigt bra att få sakna varandra och klara sig själv. Igår efter sista tentan var det festande från kl 17! Norrmännen vet hur man festar :) Idag blev det lugnt hemma med en tur på köpcentrat då jag behöver ett par skor men fann inget...

Ikväll tog jag och Eirik en löprunda iallafall så något nyttigt gjort denna dag. Imorgon blir det SOL vid havet :)



RSS 2.0