Favorit

När vi flyttade till Stavanger så åkte vi till Predikstolen och tog färjan förbi ett hus som jag sa "ÅÅÅH där vill jag bo". Nu är det huset till salu, hoppas inte någon vill ha det på något år så kan jag och Jonathan (motvillig till min plan) köpa detta (L)

Dagarna går

Tiden går och vardagen är tillbaka. Snart är det begravning för mamma och tankarna flyger runt i huvudet samtidigt som jag vill hålla fokus på skolan. Har totalt tre ämnen denna hösten. Hade tenta i det ena med grupparbete och presentation igår vilket gav ett betyg på A. Vi hade ett väldigt kul grupparbete samt en presentation som jag älskar att göra så därav så var det kul att plugga på det! Så lycklig för betyget, min tanke denna hösten var att bara klara sig men är så stolt! Har fått ett B och ett C i två inlämningar som jag gjorde ifrån Sverige så det är jag också nöjd med.
Irene och mamma på besök hos oss i Stavanger i somras (L)

Tillbaka i Stavanger

Kom hem till Stavanger den 13 december och Jonathan skämde bort mig med god mat och vin. Dagen efter kom några vänner förbi med kaka och blommor och ville bara ses och visa att de finns där (L)
Lisbeth hade bakat Morotskaka
Fin bukett från vänner i klassen, Buketten till höger från Una och Brage stod här när jag kom hem.
Fina

Min skyddsängel

Det finns inga ord för min kärlek till dig. Du är med mig för alltid men på ett nytt sätt... Jag har fått en skyddsängel fram tills den dag vi möts igen.
 

RSS 2.0