Spenatsoppa

Hacka en lök och fräs tills den mjuknar i en stor kastrull. Fyll på med några dl vatten (3-4dl, tillsätt gärna mer senare efter eget tycke) och häll i 450gram fryst hackad spenat. Lägg i en grönsaksbuljongtärning samt en skvätt kycklingfond. Koka samman och tillsätt 3dl matgrädde, salt, peppar och en knivsudd malen muskotnöt. Koka soppan samtidigt som du kokar ägg vid sidan av. Smaka av och servera :) Billigt, enkelt och gott. Detta recept räcker till fyra personer. Spara inte spenat då det utvecklas farliga ämnen om den får stå efter att ha blivit uppvärmd!! Gott med en öl till ;)


Kommentarer
Postat av: Annika

Gott och nyttigt! Längesedan du skrev recept;) Haft annat att göra;)

2013-08-29 @ 17:20:21
Postat av: Marie

Kommer nog bli en del recept framöver då vi lagar mycket mat nu, alldeles för dyrt att äta ute :p

2013-08-29 @ 17:58:10
Postat av: Annika

Bra! Du inspirerar mig;) kram till er😄

2013-08-30 @ 19:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0