Julbak och Vintetäpplen

Vi har spenderat dagen hemma hos mamma och pappa och bakat julbröd. Min familj har ett speciellt bröd som går i släkten och som vi äter varenda jul och jag kan lova er att det är otroligt gott, speciellt till senapssill! Vi gjorde 8 bröd och då har vi halverat orginalreceptet. Vi tog även en promenad bort till mina gudföräldrar och plockade massa vinteräpplen då de har mer än de kan ta tillvara på!

 

Bröden penslas med kaffe och sirap tre gånger under tiden de gräddas och får denna fina yta. Kommer baka igen så lägger upp receptet framöver. Brödet gör man under två dagar och det tar tid med alla moment... Brödet äter vi inte förräns på Julafton så det är en lååång väntan...

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0