Tapaskväll

Igår var Johanna och Andreas här på tapaskväll. Det blev en liten knytis på allt möjligt gott. Jag gjorde en bönsallad, ett recept från Alexandra Zazzi väldigt enkelt och gott. Jag tog en burk Kidneyböner och sköljde dem. Strimlade en rödlök tunt som jag sedan sköljde i kallt vatten för att den inte skulle vara så stark. Pressade i två vitlökar. Ringlade över olivolja och balsamvinäger, saltade lite och lät det stå i kylen ett tag. Strödde över lite fetaost innan den serverades.
Sedan hade vi olika korvar, parmaskinka, fetaost, pesto, varma baguetter med brie och honung, chilli, marinerad vitlök och massa annat gott. Johanna har nog snart lagt upp lite bilder http://dagenstidsfordriv.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0