Hälleflundra
Nu lagade vi äntligen något gott på hälleflundran som Jonathan drog upp i Norge. Hälleflundran stekte jag på låg temperatur i riktigt smör. Till fisken hade vi färskpotatis, sparris och en kall sås som Anna bjudit mig på innan. Hade dock inte exakta måtten från grundreceptet...
Kall romsås:
5 dl riktig creme fraiche
75 g stenbitsrom
1 knippe dill
1 knippe gräslök
Blandra ihop och det är klart.

Vi hade köpt ett gott Chablis vin till som passade jättebra.

Till efterrätt hade Jonathan gjort pannacotta med rårörda blåbär till.
Kall romsås:
5 dl riktig creme fraiche
75 g stenbitsrom
1 knippe dill
1 knippe gräslök
Blandra ihop och det är klart.

Vi hade köpt ett gott Chablis vin till som passade jättebra.

Till efterrätt hade Jonathan gjort pannacotta med rårörda blåbär till.
Kommentarer
Trackback